Monday, 17 September 2012

Hai Kawan! :) ..Alhamdulillah...Zaty sekarang ni sambung blajar dekat matrik..KMS Kolej Matrikulasi Selkangor..hehe2..memang dah lama tahap kuno dah Zaty tak update blog...hehe2..biasalah busy.. <<perasan >> =) ...Alhamdulillah..banyak hikmah , Zaty dapat matrik sini...first dapat belajar duk jauh dari family,ni kalau kira,...first time la duk jauh dari family...duk sini asyik tringat kat umah jerr..huhuhu :'( ...anak manja la katakan.. <perasan> :-p ..duk jauh dari rumah ni,dapat belajar berdikari la...hehehe2...Second ,dapat kawan baru...bukan nak cakap kawan lama dikuburkan(kawan lama mestilah sentiasa dihati),orang cakap berkawan biar beribu,berkasih biar satu..CEH!!..hehe2..kawan2 baru yang Zaty jumpa..alhamdulillah...semuonya baek2 belako..yang paling bestnya,dapat kawan orang GANU..hehe2..best dengar diorang cakap dialek diorang...macam ni >"aq dop pahang starang mende mung kabo..."leboh kurang macam tu la...Zaty pom tak berapa reti jugak...hehe2..selain tu,kat sini ramai student elit(bijak)...bukan nak cakap Zaty ni bijak ,Zaty ni biasa-biasa je...nak kata pandai..memang pandai..nak kata xpandai...ad la sikit..hehe..tapi Zaty ter.terpilih masuk matrik..second intake..ALHAMDULILLAH..akibat ramai student bijak laksana kancil...jadi sebagai ank yang taat akan perintah ALLAH & ibu bapa, Zaty PERLU memastikan dan berusaha bersungguh-sungguh untuk mendapat keputusan yang cemerlang dan seterusnya dapt menyambung ke peringkat ijazah..INSYAALLAH!!..AMINNNNNNN....
And kepada semua kawan-kawan Zaty ,or semua student,belajar bersungguh-sungguh and tahniah kepada korang yang dapt U ,tak kira la U swasta@kerajaan ...Zaty ucapkan..TAHNIAH & SELAMAT MAJU JAYA.. =)...