Saturday, 28 January 2012




Bismillah,, :) .. hyep!!
Apa khabar korang semua ???!!!!
Alhamdulillah , korang sehat ....Zaty pom same gak ,, :) hehehe3
Emmm,,untuk pengetahuan korang ,, lappy Zaty skunk ni dalam proses baik pulih, InsyaAllah ,,, lappy Zaty akan berada ditangan Zaty pada hari esok!!,,, 
forget about that!!

beberapa hari yang lalu , kwn Zaty mghadapi masalah ,Alhamdulillah slps kwn Zaty tu citer masalah dia ,,, dia berasa lebih tenang walaupom masalahnya blum selesai ... so ,, moral of the story kalu korang ade masalah @ ade something yg korang tak puas hati ,,, luah rasa tak puas hati korang tuh  ,, jgn pendam2 ,, InsyaAllah korang akan rasa tenang ...


atau kalau korang dalam keadaan marah , korang boleh try cara ni ,, InsyaAllah ,,,perasaan marah korang tuh akan beansur hilang.. :)



*BACALAH: أعوذ بالله من الشيطان الرجيم 

*JIKA KORANG  BERDIRI DUDUKLAH

*JIKA KORANG DUDUK BERBARINGLAH

*JIKA TIDAK TAHAN AMBILAH AIR SEMBAHYANG..
 

so , korang ,, SELAMAT MENCUBA!!


¬stakat ni jer entry Zaty hari ni , Zaty doakan agar korang sentiasa ceria n gembira disamping orang tersayang¬

                                                                         

Tuesday, 24 January 2012



hye korang,, :) 
,,ermmmm,,,,arini rasew ari yang paling malang skali....sdih!!! :'( ..  lappy rosak,,,huhu3... ni pom pinjam yang Ayah punyer,,,,ingt nk post entry baru pg tadi,,,ermmm,, nak bt cam ne,,, sabor je la,,,
Dah2,,xmau sdih2,,, :) ,,, hari rayer cina pom dah nk melabuhkan tirainya ,,,,, ,thun 2012 pom dah nk masuk bulan 2,,,, so ,, AZAM thun 2012 korang macam mane???brapa peratus dah tercapai???? Zaty harap korang dapat capai AZAM korang tuh dgn jayanya...chaiyok!! :)
Ari ni ari Selasa..emm sape minat citer Vanilla Coklat?????Zaty tgk citer tuh,,best citer tu,,citer tu disiarkan setiap hari Selasa jam 9.00 p.m di TV3(cam promoter jer,,,hehe3)....sweet jer Zaramir (Zara & Amir) dlm citer tuh...
ZaraMir
so korang.. selamat menonton!!

¬stakat ni jer entry Zaty kali ni....... smile alwa
ys :)¬

Monday, 23 January 2012


Hye korang sume,,,, :) .... sihat sume????Alhamdulillah korang sihat,,,yg mne xsihat tuh,,,,,g jumpe doktor nuh,,,, hehehe ..
Hari ni ,, 23/1/2012 ..... GONG XI FA CHAI Zaty ucapkan kepada semua terutamanya kepada kaum cina ,,, GONG XI FA CHAI !!!! ,,, mesty bnyk kuih yg dijamu smsa mnymbut Tahun Baru China ni kan???? dan semestinya ,,, kuih BULAN ,,, merupakan kuih utama dalam hidangan ,,,,,





mesty bnyk korang angpau kn???brape????Rm100..???bnyk tuh.....dan xlupa jgk,,,,klau korang xdpt angpau pom,,,,kurang2 pom,,,korang dpt buah limau,,,, 




dan thn ni merupakan tahun NAGA n org kate thn NAGA merupakan thn yg BERTUAH,,, dengan ini,,,, sekali lagi GONG XI FA CHAI , SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU CINA kepada semua ,,,, SEMOGA TAHUN MERUPAKAN TAHUN BERTUAH UNTUK KITA SEMUA ,,,,, :)


                                           

Saturday, 21 January 2012

Assalamualaikum & Salam sejahtera,,:)


hyep korang,,,,, :) ,,,, snyum kit,,,,,hehehe,,,
tadi msj ngan member,,,,,tgh syok msj tuh,,,,,,tuba-tiba jer terkeluar topik KAMBING & TENUK ,,, klau korang ingat-ingat lupa wajah ke dua-dua binatang tuh ,,, nim,,, tgk ni,,, 
 






ade ke patut disamakan muka kesua-dua binatang ni dengan MANUSIA,,,,,,,ish!!! ,,, ade ke patut???? kalau nk dinilai ,,,kita patut mncontohi sikap KAMBING tuh,,,,,sentiasa jer terSENYUM,,,,,,,,SENYUM itu sedekah,,,,,,,bukan dengan wang ringgit sahaja kita boleh bersedekah tapi,,,,hanya dengan terSENYUM ,,,kita sudah pun dikira bersedekah,,,,,dan...SENYUMAN tersebut mestilah dari hati yang IKHLAS,,,,supaya orang yang melihat senyuman tersebut akan turut membalas senyuman kita,,, InsyaAllah,,, :)



teringat pulak lagu yang buat Zaty terSENYUM



Cik Mek Molek Oleh M. Daud Kilau

kalau dah mata bertentang mata
hati didalam bagai nak gila
pertama kali ku melihat wajah si dia
pertemuan bermula ditaman si kebun bunga
situlah...
mulanya berjumpa bertentangan mata
mulai dari itu hatiku tertanya-tanya
siapakah gerangan si cantik jelita
kelipan matanya hinggakan aku terpesona
Pabila namanya ditanya dia masam
namun begitu jelingannya ku faham
senyumlah senyumlah ahai cik mek molek...X3
hai puas juga aku bertanyakan namanya
namun begitu dia tetap endah tak endah
kudiam campur geram dia senyum lantas tangan ku dipegang
 


diingatkan juga,,,,jgn tersenyum tak tentu pasal ,,, kang tak pasal-pasal masuk TR @ Tanjung Rambutan ,,,,,,,, hehehe3 ,,,,,so korang,,stakat ni je entry kali ni,,,,, babai :).... SMILE ALWAYS

FIRST TIME,,,, ,,,

Assalamualaikum.... :-)
hmmm,,,,,,,first time ni wt blog,,,,adess!! susah gak wt blog,,,,ingt sama cam fb , twitter ,,,tambah-tambah part mengedit,,,,uish,,,rumit  beb!! ,,,, ;( ,,,,,
lupakan psl tuh,,,,,hasilnya ....ok lah ,,,,hehehe ,,,
Zaty,,,,my nickname ,, :)
so ,,korunk!! i'm new here,,Zaty follow korunk , korunk follow  Zaty balik,,,,ok???
tak lupa juga ,,,,add me kt fb http://www.facebook.com/itazze.run?ref=tn_tnmn n follow me kt sini gak https://twitter.com/#!/ItaZze_Run n lastly please like picture ni ,, >> http://www.facebook.com/photo.php?fbid=266043976788809&set=a.264902566902950.62934.124323347627540&type=1&theater
out lu,,,dh merah plus berair dah mata ni duk mengendap skrin nih,,,,adik pom dah bising2 dah ajak main badminton ,,,                                                                                         
                                                                                                        [p3eRm@tA Dir! tAk TeRnIlAi]

Rindu,,, :'(

Assalamualikum & Salam 1Malaysia,,, :)

Emm,,,,,entah kenapala malam ni tak seperti malam-malam sebelumnya,,,,,selalunya time macam ni dah tidur dah,,,,borink plk,,,,,last-last online fb,,,,,sambil skodeng2 profil sdiri,,,,terjumpalah gambar ni,,,,
  


                                            time raye thun lepas


                                               bestfrenforever


tengok jer gambar ni,,,,,,RINDU !!!!!!! RINDU kt korunk semua,,,,,,,,,
bila la lagi kita semua blh berkumpul mcm ni,,,,,lepas ni mesti masing-masing sibuk dengan kerjaya n pengajian masing-masing....emm,,,,untuk semua kawan2 Zaty love u all , bestfriendfoeverandafter dan Zaty doakan agar kita semua memperoleh keputusan yang cemerlang ,,, InsyaAllah,,,